Podziel się:
Grillowane pieczarki z serkiem topionym
Dieta: · po prostu smaczne ·
Błyskawiczne w przygotowaniu!
Składniki
• 20 sztuk dużych pieczarek
• 1 opakowanie serka topionego śmietankowy lub Złoty Ementaler
• kawałek serka brie
• 4 liście sałaty,
• natka pietruszki do dekoracji, mielony pieprz
Wykonanie
Pieczarki obieramy i odcinamy nóżki. Serek topiony ugniatamy z serkiem brie. Grzyby wypełniamy przygotowaną masą serową i zapiekamy na grillu lub w piekarniku do momentu, aż będę dostatecznie miękkie.
Podajemy na liściu sałaty, posypane świeżo zmielonym pieprzem i ozdobione natką pietruszki
Rodzaj potrawy przekąski | Stopień trudności: łatwe | Koszt: niski |
Czas: 15 | Danie wegetariańskie: bd | Liczba porcji: 4 |
Źródło: SERTOP
Autor: SERTOP
Przepis dodany przez: PR CLUB
Komentarze
lusia 60 | 11:54:01, 14-08-2013 super przepis prosty tani a zarazem bardzo smaczny. lusia 60 | 11:54:03, 14-08-2013 super przepis prosty tani a zarazem bardzo smaczny. inka-ni | 21:10:23, 19-10-2013 Fajny przepis dzięki. Zobacz też |