Strona główna Dieta niskowęglowodanowa przekąski Jaja faszerowane

Wszystkie przepisy

Dodaj przepis

Twoje przepisy


Jaja faszerowane

Dieta: · niskowęglowodanowa ·

© Ken Ng - Fotolia.com


Składniki
6 dużych jaj
2 łyżki masła
mieszana zielenina
sól, pieprz do smaku


Wykonanie
Jaja ugotować na twardo (10 - 12 minut), lekko ostudzić, obrać, przekroić na połówki i wyjąć żółtka. Żółtka rozetrzeć widelcem z masłem, dodać zieleninę i doprawić. Masę zostawić do schłodzenia, następnie napełniać nią białka przy pomocy łyżeczki lub szprycy do ciast. Udekorować zieleniną.

Rodzaj potrawy przekąski Stopień trudności: łatwe Koszt: niski
Czas: 30 Danie wegetariańskie: tak Liczba porcji: 6




Przepis dodany przez: yasqlka




Zobacz też

Dieta niskowęglowodanowa - najnowsze przepisy
Delikatny schab - bardzo soczysty
Masło czosnkowe
Naturalne Gotowanie - Jajecznica z sałatką naddunajską
Warzywne galaretki
Sałatka z patisonów i rukoli
Polecamy Oferty pracy