Strona główna Dieta po prostu smaczne pikantne Kapusta po węgiersku

Wszystkie przepisy

Dodaj przepis

Twoje przepisy


Kapusta po węgiersku

Dieta: · po prostu smaczne ·


Składniki
Składniki

kiszona kapusta, 35 dag
słodka papryka w proszku, 1 łyżeczka
posiekana cebula, 1 szt
papryka 1 szt
Ogórek kiszony, 1 szt
mąka, 1 łyżka
sól i pieprz



Wykonanie
Przygotowanie

Składniki oprócz papryki,cebuli i mąki wrzucić do gara i gotować do miękkości, dodać paprykę, chwilę wszystko razem pogotować, aby papryka zmiękła. Cebulę podsmażyć, dodać do niej mąkę i dorzucić do kapusty, doprawić i zagotować.

Rodzaj potrawy pikantne Stopień trudności: łatwe Koszt: niski
Czas: 50 Danie wegetariańskie: nie Liczba porcji: 4

Źródło: Smaker
Autor: Kermeet



Przepis dodany przez: Camila




Zobacz też

Dieta po prostu smaczne - najnowsze przepisy
Kokosowo - truskawkowy deser z tapioką i czekodżemem Łowicz
Tarta z ricottą, brzoskwinią i czekodżemem Łowicz
mufinki
Pierniczki brukowce
Ciasto ze śliwkami
Polecamy Oferty pracy