Strona główna Dieta niskowęglowodanowa przekąski Korzenne śledzie w oleju

Wszystkie przepisy

Dodaj przepis

Twoje przepisy


Korzenne śledzie w oleju

Dieta: · niskowęglowodanowa ·

© Kamila Cyganek - Fotolia.com


Składniki
600 g filetów matjas
3 średnie cebule
300 ml oleju
pieprz kolorowy, goździki, cynamon, gałka muszkatołowa do smaku


Wykonanie
Filety namoczyć przez 2 godzinny w wodzie. Osuszyć, pokroić na odpowiednie porcje, posypać zmielonymi przyprawami. Cebulę posiekać w kostkę, przełożyć śledzie. Pozostawić na 1 godzinę, a następnie zalać olejem.

Najlepsze po 2-3 dniach.

Rodzaj potrawy przekąski Stopień trudności: łatwe Koszt: niski
Czas: 5 Danie wegetariańskie: bd Liczba porcji: 4




Przepis dodany przez: Sgerr




Zobacz też

Dieta niskowęglowodanowa - najnowsze przepisy
Delikatny schab - bardzo soczysty
Masło czosnkowe
Naturalne Gotowanie - Jajecznica z sałatką naddunajską
Warzywne galaretki
Sałatka z patisonów i rukoli
Polecamy Oferty pracy