
Podziel się:




Orzeźwiający napój korzenny z jabłkową nutą
Dieta: · niskocholesterolowa · niskotłuszczowa · lekkostrawna · niskokaloryczna ·

Składniki
szklanka soku z kiszonej kapusty
sok z połowy cytryny
1/2 szklanki soku jabłkowego
2 łyżeczki rozpuszczalnej przyprawy do grzanego wina
2 szklanki gazwoanej wody mineralnej

Wykonanie
Przyprawy rozpuścić w soku jabłkowym, dodać sok cytrynowy i z kiszonej kapusty. Bardzo dokładnie wymieszać. Rozlać do szklanek i uzupełnić wodą mineralną.

Rodzaj potrawy napoje zimne | Stopień trudności: łatwe | Koszt: niski |
Czas: 5 | Danie wegetariańskie: tak | Liczba porcji: 4 |

Dane dietetyczne dla jednej porcji:
Kalorie: 50 kcal |
Węglowodany: 10 g |


Przepis dodany przez: Sgerr