Strona główna Dieta śródziemnomorska sałatki Sałatka pieczarkowa z chlebem razowym

Wszystkie przepisy

Dodaj przepis

Twoje przepisy


Sałatka pieczarkowa z chlebem razowym

Dieta: · śródziemnomorska · dla diabetyków · niskocholesterolowa · lekkostrawna ·




Składniki
150g pieczarek
5g cebuli
5g oleju z pestek winogron
pietruszka
sól
ocet
10g chleba razowego


Wykonanie
Pieczarki obrać i odstawić do lekko posolonej wody. Przygotować marynatę z oleju, octu, soli i posiekanej natki pietruszki. Pieczarki zanurzyć w tak przygotowanej zalewie i odstawić na 1 godzinę do zmacerowania.

Sałatkę podawać z chlebem razowym

Rodzaj potrawy sałatki Stopień trudności: łatwe Koszt: niski
Czas: 15 (nie licząc macerowania sałatki) Danie wegetariańskie: tak Liczba porcji: 1
Dane dietetyczne dla jednej porcji:
Cholesterol: 0.1 mg




Przepis dodany przez: ena




Zobacz też

Dieta śródziemnomorska - najnowsze przepisy
Capellini alla marinara
Kanapki z marmoladą cebulową i łososiem
Grillowane krążki bakłażanów z serkiem topionym
Grillowana cukinia z serkiem topionym
Sałatka na ciepło z brokułów, oliwek i parmezanu
Dieta dla diabetyków - najnowsze przepisy
Blok arbuzowo-jogurtowy
Dżem niskocukrowy
Biszkopt z białek
Sernik odchudzający
Faszerowane bagietki z serkiem topionym
Dieta niskocholesterolowa - najnowsze przepisy
Koktajl z Wiejskim bez laktozy i truskawkami
Kapuśniak odchudzający
Kluseczki z makiem
Chleb dla leniwych.
Świąteczny barszcz zakwaszany
Dieta lekkostrawna - najnowsze przepisy
Zupy Oriflame
Placki po węgiersku z gulaszem z indyka
Kapuśniak odchudzający
Pożywna i zdrowa sałatka z zimową cykorią i żółtym serem
Blok arbuzowo-jogurtowy
Polecamy Oferty pracy