
Podziel się:




Naturalne Gotowanie - Jajecznica z sałatką naddunajską
Dieta: · niskowęglowodanowa · bezglutenowa ·
Jajecznica z warzywami ze słoiczk./ Spróbujcie, naprawdę ciekawy smak.


Składniki
Składniki dla 1 osoby:
• 3 jajka
• Szklanka sałatki naddunajskiej (lub innej "sŁoiczkowej")
• Połowa małej cebuli
• 2 łyżki masła
• Sól, pieprz do smaku

Wykonanie
Przygotowanie. Na patelni rozgrzewamy masło i smażymy na niej cebulę do momentu, aż będzie szklista i nieco zarumieniona. Jajka rozbełtujemy z solą, pieprzem i odsączoną z zalewy sałatką naddunajską. Masę wylewamy na cebulę, całość intensywnie mieszamy. Po ok. 2-3 minutach mieszania i gotowania - jajecznica powinna być gotowa.

Rodzaj potrawy przekąski | Stopień trudności: łatwe | Koszt: niski |
Czas: 10 | Danie wegetariańskie: bd | Liczba porcji: 1 |

Źródło: Firma Bracia Urbanek
Autor: Firma Bracia Urbanek

Przepis dodany przez: PR CLUB